Χωρίς γιατρούς και πάλι !!!.Η Δάφνη περιμένει απάντηση.

Χωρίς γιατρούς και πάλι η Δάφνη. Οι περιορισμένες παροχές της δημόσιας υγείας που είχαν μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της Δάφνης χάθηκαν με την αποχώρηση του τελευταίου αγροτικού γιατρού.

Οι κάτοικοι καλούνται να απευθύνονται στον αγροτικό γιατρό της Ψωφίδας που λογικό είναι να μην μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα χωριά τόσο της ΔΕ Αροανίας όσο και της ΔΕ Παΐων μια που οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μεγάλες και οι κάτοικοι που χρειάζονται τις υπηρεσίες του αρκετοί.

Ο Χειμώνας πλησιάζει και οι ανάγκες για ιατρική φροντίδα δυστυχώς θα πολλαπλαστιαστούν. Τόσο οι γέροντες όσο και τα μικρά παιδιά, που τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί, θα είναι αδύνατον να μετακινηθούν στα μεγάλα νοσοκομεία. Η απάντηση από το Κ.Υ. Κλειτορίας είναι πάντα η ίδια:» έλλειψη ιατρών».

Ίσως θά΄πρεπε τόσο ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση να μας γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους καθώς και τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβούν ώστε να βρεθεί μόνιμη λύση στο ζήτημα, δεδομένου ότι, σύμφωνα με το νόμο 4238/2014, οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας παρέχονται ισότιμα στους πολίτες.

Η Δάφνη περιμένει μια απάντηση!!!!

κουτσιουρινεο

Γεωργία Κουτσιουρή δημοσιογράφος

http://www.kalavrytanet.com

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή