Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Προσφορά εξοπλισμού στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαβρύτων

Nοσοκομειακό εξοπλισμό στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαβρύτων του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας προσέφερε ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει. Πρόκειται για πλήρως λειτουργικές νοσοκομειακές κλίνες που θα υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαβρύτων.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, προσέφερε νοσοκομειακό εξοπλισμό στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαβρύτων του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσέφερε πλήρως λειτουργικές νοσοκομειακές κλίνες που θα υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαβρύτων.

Η Ιωάννα Σφυρή, Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας δήλωσε: «Εκ μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαβρύτων, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και ολόψυχα τη Διοίκηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και ειδικότερα την κ. Παναγιώτα Αποστολοπούλου και τον κ. Θεόδωρο Χαμακιώτη, Γενικό Διευθυντή του Ιατρικού Ψυχικού,  για την προσφορά 15 νοσοκομειακών κλινών στο Νοσοκομείο μας. Η υλοποίηση αυτής της προσφοράς, είμαι βέβαιη πως θα συμβάλει έτι περαιτέρω στην προσπάθεια όλων μας για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας».

«Από την ίδρυσή του το 1984, που η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν υπήρχε καν σαν έννοια, μέχρι σήμερα ο Όμιλος υλοποιεί με συνέπεια μία σειρά από ενέργειες που στο σύνολό τους συνθέτουν ένα πολυδιάστατο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην εύρυθμη λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαβρύτων και ελπίζουμε η συγκεκριμένη ενέργεια να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους ασθενείς και στην τοπική κοινωνία», δήλωσε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κ. Παναγιώτας Αποστολοπούλου και εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει οργανωμένες ενέργειες στήριξης των τοπικών κοινωνιών, Προγράμματα Ιατρικής Υιοθεσίας, Τηλεϊατρικής, προσφοράς εξετάσεων προληπτικού ελέγχου κ.ά.

O Όμιλος προσέφερε πλήρως λειτουργικές νοσοκομειακές κλίνες που θα υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαβρύτων.

http://www.iatronet.gr/

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?