17ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ Καλάβρυτα 2016: Πρόγραμμα Συνεδρίου

Στα πλαίσια του 17ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του ΕΣΥ, οι νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες υγείας οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά, μπορούν να μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ από διάφορες πόλεις.

Αναλυτικές πληροφορίες μετακίνησης με λεωφορείο.

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την μετακίνηση τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα ή στέλνοντας email στo travel@pasyno2016.gr

Προθεσμία δήλωσης μετακίνησης: 25 Νοεμβρίου 2016.

2 – 4 Δεκεμβρίου 2016

Ξενοδοχείο Kalavrita Canyon

Κάντε κλικ εδώ για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Κάντε κλικ εδώ για την Α’ Ανακοίνωση.

Κάντε κλικ εδώ για την Β΄Ανακοίνωση.

Κάντε κλικ εδώ για την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας

Κάντε κλικ εδώ για το site του Συνεδρίου

pasyno16-a-anakoin-200x272-1

Για δέκατη έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ), θα λάβει μέρος αυτή τη φορά στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων, από 2 έως και 4 Δεκεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ αναφέρει επίσης τα εξής:

«Περιμένουμε παλιούς και νέους συναδέλφους να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, κυρίως όμως εμπειρίες για την εργασιακή πραγματικότητα όπως τη ζούμε καθημερινά σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας.
Όπως όλα δείχνουν, τα Καλάβρυτα στις 2 του Δεκέμβρη θα φιλοξενήσουν εκατοντάδες Νοσηλευτές απ’ όλα τα μέρη της χώρας, σε ένα ακόμη λαμπρό συνέδριο των Νοσηλευτών και των Νοσηλευτριών που διαχρονικά δείχνουν πως ξέρουν και να προάγουν την επιστήμη τους, γνωρίζουν καλά όμως και να διασκεδάζουν απολαμβάνοντας τα απαράμιλλα θέλγητρα της ελληνικής φύσης».

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή