1,8 εκ. € για τα χρέη του Πατρινού Καρναβαλιού και τον… Δήμο!

Παρόλο που πρόκειται επί δεκαετίες, για το πιο γνωστό καρναβάλι της Χώρας μας και από τα πιο γνωστά στην Ευρώπη, με εκατομμύρια επισκέπτες και συμμετέχοντες σ’ αυτό, και με έσοδα… ανυπολόγιστα, «εντυπωσιάζει» και μόνο το γεγονός της εμφάνισης χρεών (!), τα οποία μάλιστα έφτασαν σχεδόν τα 1,8 εκ. €, με το Κράτος και το Υπ. Εσωτερικών, ειδικότερα, να προχωρά στην εξόφλησή τους, εντάσσοντας την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, στο πρόγραμμα εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών Ο.Τ.Α. προς τρίτους.

Συγκεκριμένα, με σχετική απόφαση του Υπ. Εσωτερικών, στο πλαίσιο της επιχορήγησης Νομικών Προσώπων Ο.Τ.Α. για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς τρίτους, εγκρίνεται η επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 1.772.693,65 € στο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας» αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών του προς τρίτους (φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης), με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠ.ΕΣ.- Κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων».

phgh epolis.gr

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?