Α. Τραχήλη: Σύμβολο υπερηφάνειας τα Καλάβρυτα

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 74 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα παρέστη το πρωί της Τετάρτης το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη.

Μετά την κατάθεση στεφάνων στον Τόπο Θυσίας η κ. Τραχήλη, σε δήλωση της, ανέφερε ότι «τα Καλάβρυτα είναι σύμβολο εθνικής υπερηφάνειας και ακατάβλητου σθένους. Εδώ συντελέστηκε η μεγαλύτερη φρικαλεότητα των γερμανικών δυνάμεων κατοχής στην Ελλάδα και από εδώ, κάθε χρόνο, στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα Ειρήνης, συναδέλφωσης και φιλίας των λαών. Η ιστορική μνήμη μένει ανεξίτηλη, όπως ζωντανό, διαχρονικό και πάντα επίκαιρο μένει και το παράδειγμα του αγώνα των Καλαβρυτινών. Στις δύσκολες στιγμές ο λαός μας είχε πάντα την δύναμη της αντίστασης και της υπεράσπισης των ιδανικών του. Και πάντα έβρισκε τ’ αποθέματα να σταθεί όρθιος και να βγει δυνατότερος από κάθε απειλή. Αυτόν τον δρόμο οφείλουμε ν’ ακολουθήσουμε και σήμερα».   

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή