Αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο τον εν Βουναίνοις η νέα έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Από τις εκδόσεις τής Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Βιβλίο και Εικόνα» ετέθη σε κυκλοφορία το βιβλίο του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Χρήστου Τσάκαλου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιγίου, με τίτλο «Ο Άγιος Νικόλαος ο Νέος ο εν Βουναίνοις».
Η συγκεκριμένη έκδοση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, επιθυμώντας να καταστήσει γνωστό στους πιστούς της περιοχής (και όχι μόνο) τον Νεομάρτυρα Νικόλαο τον εν Βουναίνοις, η μνήμη του οποίου τιμάται την 9η Μαΐου.
Το βιβλίο περιέχει τον βίο του Νεομάρτυρος, λεπτομερή αναφορά στα εξωκκλήσια και τα παρεκκλήσια της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων που εορτάζουν τη μνήμη Του, διηγήσεις θαυμάτων του Αγίου από πιστούς της περιοχής, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Το βιβλίο θα διατίθεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» (Ερμού 21, Αίγιο), καθώς και από τους Ιερούς Ναούς στους οποίους ανήκουν τα εξωκλήσια και παρεκκλήσια που είναι αφιερωμένα στη μνήμη τού Αγίου Νικολάου του Νέου.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή