Άγγελος Τσιγκρής: «Πολιτεία και Αυτοδιοίκηση να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων σταφιδοπαραγωγών…»

Με αφορμή τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις  στις σταφιδοκαλλιέργειες της Αχαΐας, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι έντονες βροχοπτώσεις, του Ιουλίου και του Αυγούστου, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις σταφιδοκαλλιέργειες της Αχαΐας, κυρίως στην Αιγιάλεια και τη Δυτική Αχαΐα.

Ο αγροτικός κόσμος της Αχαΐας περνά δύσκολες ώρες και είναι απαραίτητη η ουσιαστική στήριξη από την Πολιτεία, η οποία θα πρέπει να παρέχει στους πληγέντες ευνοϊκές δυνατοτήτες αποπληρωμής των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς το Δημόσιο.

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει οι κατά τόπους δήμοι να παρέχουν ευνοϊκότερες ρυθμίσεις αποπληρωμής των χρεών των πληγέντων αγροτών προς τις δημοτικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες…».

Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωποςτης Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή