Ανδρέας Ριζούλης: H απόδοση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο και τους πολίτες της Πάτρας

“H απόδοση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο και τους πολίτες της Πάτρας δείχνει την αντίληψη της κυβέρνησης για τον κοινωνικό και δημόσιο χώρο”

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι και το παρόν νομοσχέδιο εντάσσεται στις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης να προστατέψει όσους είχαν τις μεγαλύτερες οικονομικές επιπτώσεις στα χρόνια της κρίσης.

Σημείωσε ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταθέτουν τροπολογίες για όσα ουδέποτε υλοποίησαν τα ίδια και επιτυγχάνει αυτή η κυβέρνηση, επιχειρώντας να καρπωθούν τις επιτυχίες της.

Ανέφερε ως παραδείγματα την τροπολογία για την αύξηση των κατώτατων μισθών, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, την μη περικοπή των συντάξεων, την δυνατότητα των μεταναστών να εργάζονται νόμιμα στη χώρα.

Ο Ανδρέας Ριζούλης σχολίασε την σημερινή τροπολογία για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στο δήμο και τους πολίτες της πόλης.

Ανέφερε ότι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση είχε παραχωρήσει μόλις 350 τ.μ. στο δήμο και στην πόλη, παραχωρώντας ουσιαστικά όλη την έκταση για ιδιωτικοποιήσεις, κατηγορώντας την ότι έχει τις ίδιες ακριβώς αντιλήψεις για τον δημόσιο χώρο όπως και για τον κοινωνικό.

Ο Ανδρέας Ριζούλης έκλεισε την ομιλία του αναφέροντας ότι σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για την Πάτρα.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή