Αύριο η ομιλία του Άγγελου Τσιγκρή στην Πάτρα για τα ναρκωτικά και την τοξικοεξάρτηση

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου- και ώρα 11.30 πμ, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, ο δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, θα μιλήσει με θέμα: “Για μια ορθολογική πολιτική αντιμετώπισης της μάστιγας των ναρκωτικών και της τοξικοεξάρτησης”, στο πλαίσιο διημερίδας που συνδιοργανώνεται από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και τον ΟΚΑΝΑ.

Με αφορμή την ομιλία του αυτή, ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Σήμερα το παρακολουθούμε από μακρυά με την αμηχανία του (τηλε)θεατή. Αύριο, ίσως, το δούμε να απασχολεί με τραγικό τρόπο τους συναδέλφους, τους γείτονες, τους φίλους μας. Ίσως κάποια μέρα να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα.

Η αλληλεγγύη στα θύματα και η καταδίκη των εμπόρων του θανάτου θα πρέπει να είναι προτεραιότητες όλων μας. Το ζήτημα δεν επιτρέπει προσωπικές στρατηγικές. Επιβάλλει συνεργασία, ευαισθησία, ανθρωπιά και αλληλεγγύη…»

Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή