Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του Γ. Μαυραγάνη στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Με επισκέψεις σε δημοτικές ενότητες και τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων συνέχισε τις επαφές του με τους πολίτες ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.
Ο Γ. Μαυραγάνης, στις συναντήσεις που είχε με κατοίκους, τόνισε ότι η ύπαιθρος έχει εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία δεν δίνει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του πρωτογενή τομέα παραγωής, όπως είναι η βαριά φορολογία, και παράλληλα της στερεί βασικές υποδομές (κατασκευή νέου οδικού δικτύου, αναβάθμιση του υπάρχοντος κ.ά.). «Πρέπει να αγωνιστούμε για να αρθούν οι αδικίες στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων. Ο τόπος μας πρέπει να αποκτήσει αυτά που δικαιούται και είναι ενταγμένα στο πλαίσιο του οράματός μας για τη Νέα Αχαϊα, με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Υφυπουργός.
Επίσης, ο Γ. Μαυραγάνης αντάλλαξε απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε. Τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την αποκλειστική ευθύνη για την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, και τη λύση θα κληθεί να δώσει σύντομα ο Ελληνικός λαός. «Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό» επεσήμανε ο πρώην Υφυπουργός και πρόσθεσε ότι έχουν εξαντληθεί για την Ελλάδα τα όρια μιας παρέας ανθρώπων που ενδιαφέρεται μόνο για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία.
«Οι Έλληνες έχουν γυρίσει την πλάτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Μαυραγάνης και με αφορμή την πρόσφατη εθνική τραγωδία στην Αττική εκτίμησε ότι ο τραγικός τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση η κυβερνητική πλευρά, την έκαναν να χάσει πλήρως την πολιτική νομιμοποίησή της.
Ο πρώην Υφυπουργός υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός οφείλει να αντιληφθεί ότι οι πολίτες του έχουν γυρίσει πλάτη. Η ΝΔ, εκ της θέσης της, δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Ωστόσο, ο θεσμικός ρόλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι να διαπιστώνει την αδυναμία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των σημαντικών υποθέσεων της χώρας, και να προσπαθεί να εξηγήσει με κάθε τρόπο ότι ο Αλ. Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του προσπαθούν να «αγοράσουν χρόνο», αποφεύγοντας προκλητικά να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Λεζάντες:
1. Με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου και β΄ Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος π. Ιερώνυμο και τη σύζυγό του Κατερίνα Αρβανίτη.
2. Με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων π. Ευσέβιο.
3. Με το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, Αντιπύραρχο Χαρ. Γιαννάκη κατά την επίσκεψη του Γ. Μαυραγάνη στο σύγχρονο Πυροσβεστικό Σταθμό της πόλης, συνοδευόμενος από την διευθυντή του γραφείου του, Τάκη Αντωνόπουλο.

4 Με φίλους στην πλατεία της Κλειτορίας
5. Στο Σκεπαστό Καλαβρύτων με μέλη της θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου.
6. Με φίλους στην πλατεία της Κέρτεζης.
7. Στα Καλάβρυτα με φίλους.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή