Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Καλαβρύτων θα γίνει το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα της μαθητικής εστίας Καλαβρύτων.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην μαθητική εστία Καλαβρύτων και θα κληθούν όλοι οι νεοεκλεγμένοι των Δημοτικών εκλογών Μαΐου-Ιουνίου αιρετοί του Δήμου Καλαβρύτων, δηλαδή οι 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και τα μέλη των πενταμελών συμβουλίων.

Επίσης θα κληθούν να παραβρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης και οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων του Νομού Αχαΐας, η εκκλησία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, οι αρχές του τόπου (δικαστικές, αστυνομία, πυροσβεστική), η διοίκηση του Νοσοκομείου, τα Δ.Σ. των τοπικών συλλόγων και σωματείων καθώς και οι πολίτες του Δήμου μας. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, το πρωί ο νέος Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους νέους Αντιδημάρχους, και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο.