ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ της Συγγραφέας Μπέτυ Μαντά από τη Κλειτορία

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ…..Βιβλίο Συγγραφέας Μπέτυ Μαντά  με καταγωγή από τη Κλειτορία

Και τώρα; Αυτό το Σάββατο δεν μοιάζει με τα άλλα. Είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της. Εκεί, εγκλωβισμένη στις σκέψεις της, στις ίδιες της τις αναμνήσεις. Και κάτι πρέπει να κάνει. Πρέπει να παλέψει για να μάθει την αλήθεια. Όμως στην περίπτωσή της θα ευχόταν να μην την μάθει ποτέ.

Η Άννα, μετά από 17 χρόνια θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με έναν πατέρα που φοβάται, μια μητέρα που αμφισβητεί, και το ρίσκο να χάσει το μοναδικό όμορφο κομμάτι της μίζερης ζωής της. Όταν οι απαντήσεις καλύψουν τα κενά της θα ανακαλύψει πως οι επιλογές της έχουν ήδη εξαντληθεί από λάθη άλλων. Ήταν αναγκασμένη να υποστεί τον πόνο που προκάλεσαν άλλοι, πριν καν αυτή έρθει σε αυτόν τον κόσμο. Σε έναν κόσμο που δεν είδε ποτέ. Κι όμως στην πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετικός από αυτό που νόμιζε και ήλπιζε.

Ίσως ήρθε η στιγμή να αφήσει το παρελθόν στην άκρη. Να αντιμετωπίσει τους χειρότερους εφιάλτες της. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει επιτέλους ένα τέλος. Το δικό της τέλος. Ίσως πρέπει απλώς να νιώσει ελεύθερη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή