Ένα ακόμα παλαιοκομματικό σόου από τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Κατσιφάρα

Από την παράταξη ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, ανακοινώνονται τα εξής:

«Εν πρώτοις, ευχαριστούμε τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη για το γεγονός ότι διαβάζει τις ανακοινώσεις μας και αποφάσισε να επιλέξει το… φετινό Πάσχα για να προσφέρει ένα ακόμα φτηνό και παλαιοκομματικό σόου στην κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας.

Ο Υπουργός των ανύπαρκτων έργων, αφού πρώτα επισκέφθηκε την Αιτωλοακαρνανία για να παρουσιάσει ως επιτυχία την ολοκλήρωση των… 15 από τα 48 χλμ της Αμβρακίας Οδού (μετά από 10 χρόνια και με τα 5 εξ αυτών με τον ίδιο ως Υπουργό), στη συνέχεια βρέθηκε στην Αχαΐα και την Ηλεία για να επιθεωρήσει τα… δήθεν εργοτάξια (πότε να προλάβουν οι άνθρωποι να στήσουν κανονικά εργοτάξια;) της Πατρών – Πύργου, στην οποία ο ίδιος με τις επιλογές του, φρόντισε να μην πέσει ούτε ένα κυβικό τσιμέντου επί της υπουργικής θητείας του, αλλά και να μην έχει διασφαλιστεί ούτε η πλήρης εκκίνηση του έργου, πόσο μάλλον η επιτυχής ολοκλήρωσή του.

Ο κ. Σπίρτζης έχει ήδη αποδείξει ποιο ύφος και ποια νοοτροπία πρεσβεύει στην πολιτική. Γι’ αυτό και βρήκε άξιο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του απερχόμενου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Και οι δύο μαζί, έχουν αποδείξει ότι ανήκουν στο χθες. Και στο χθες θα μείνουν…»

Ανεκδιήγητοι και προκλητικοί, παίζουν με την νοημοσύνη μας! Εχθές ο κος Σπίρτζης θέλοντας να στηρίξει προφανώς τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχη κο Κατσιφάρα, έκανε φιέστες και εγκαίνια για την δήθεν έναρξη των εργασιών στο πολύπαθο έργο της Πατρών- Πύργου! Σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το ίδιο σημείο για να δει την εξέλιξη των έργων, στο ίδιο σημείο των δηλώσεων/φωτογραφήσεων. Μα πού πήγαν όλοι; Η ψήφος μας, η απάντησή μας! #nektariosfarmakis#olaapotinarxi — με τους Nikos Hardalias B καιNektarios Farmakis στην τοποθεσία Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου.

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή