Ενημερωτικές δράσεις για θέματα υγείας οργανώνει στην Κλειτορία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Διήμερο ενημερωτικών δράσεων για θέματα υγείας στην Κλειτορία  στις  24 και 25 Οκτωβρίου 2018  διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων.

Την  Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  (Μαθητική Εστία) Κλειτορίας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα υγείας στην Κοινότητα» . Θα αναπτυχθούν ζητήματα,  όπως είναι η αναγκαιότητα του εμβολιασμού στα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, οι επικίνδυνες αλλεργικές αντιδράσεις και η εθελοντική  δωρεά μυελού των οστών.

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 09:00-14:00, θα πραγματοποιηθούν προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι (σπιρομετρήσεις και αλλεργιολογικοί έλεγχοι) στην Μαθητική εστία Κλειτορίας. Οι ενδιαφερόμενοι για αλλεργικά τεστ θα πρέπει να έχουν επικοινωνήσει για  ραντεβού με το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας (τηλ. 2692031207)

Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση στο Λύκειο Κλειτορίας για την εθελοντική δωρεά μυελού  των οστών.

Η ανωτέρω δράση γίνεται με τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, του ΚΕΔΜΟΠ, και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας.

programma-kleitoria

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή