ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ (2017)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ 5ου  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ (2017)

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, με ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ. Απόφασης 180/14) και Εγκυκλίους (Αρ. Πρωτ. 149641/ΖΙ και Φ.14/ΦΜ/14Ο257/153413/Δ1) του Υπουργείου Παιδείας, διοργανώνει (16-17/12/2017)  στα Μαρτυρικά και Ηρωικά Καλάβρυτα (Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων-ΚΕΔΙΚ) σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα, υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αρ. Απόφασης 94124/27-09-14) και τη στήριξη του ΚΕΔΙΚ, τον “5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ (ΣΕ ΟΛΟΥΣ) ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ. Ο Διαγωνισμός, έχει τυπωθεί στο Επίσημο Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Η συμμετοχή όλων και η παρακολούθηση, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εφέτος, έλαβαν μέρος 601 Δημιουργοί, από όλη την Ελληνική Επικράτεια, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα του Ολοκαυτώματος και συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη ιδεών Ειρήνης–Ισότητας–Ελευθερίας– Συμφιλίωσης μεταξύ των λαών.

Τα φετινά σκίτσα είναι εξαιρετικής ποιότητας και το έργο της Επιτροπής κρίσης, ήταν πολύ δύσκολο. Το ενδιαφέρον παραμένει έντονο και αναμένεται να έλθουν στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, για να παρακολουθήσουν τις σχετικές Εκδηλώσεις, πολύς κόσμος.

Οι Εκδηλώσεις (ανάμεσα σε άλλα) θα συμπεριλαμβάνουν: ποικίλα Σκακιστικά Δρώμενα (από Ν. Καμπάνης), Εργαστήριο Δημιουργίας Σκίτσου (από Γιάννη Γερούλια-Σοφία Μητράκη), Έκθεση Σκακιστικού Σκίτσου από ξένους γελοιογράφους (Επιμέλεια  Γιάννης Γερούλιας), Εισηγήσεις για Παιδαγωγική-Μορφωτική-Πολιτιστική αξία Ζατρικίου (από Αγγελική-Μαρία Καραγγελή), Τιμητικές Διακρίσεις, Επαίνους, Βραβεία, Βραβεύσεις.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή