Γιώργος Λαζουράς: ΜΕ ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ “αναβάθμιση,βελτίωση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Χ.Κ. Καλαβρύτων”

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γιώργος Λαζουράς πριν από λίγο,στη συμβολαιογράφο Πατρών (εκ Κάτω Βλασίας), Ειρήνη Μητροπούλου-Καρακάση, υπέγραψε το πληρεξούσιο, με το οποίο, η δημοτική επιχείρηση,του Δήμου Καλαβρύτων-το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. Ο Τ Α-,έδωσε την εντολή και πληρεξουσιότητα,στο μέτοχό της,την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος,να προχωρήσουν,το ταχύτερο δυνατό,τις διαδικασίες για την εκτέλεση των “έργων αναβάθμισης,βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων”,συνολικού προυπολογισμού(με το ΦΠΑ),25.110.000 ευρώ,με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ,τη χρηματοδότησή του,από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια συμμετοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου.Για τη διαμόρφωση και την περιγραφή των εντολών και την επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων,υπήρξε,όλο το προηγούμενο διάστημα,σκληρή,μεθοδική,απατητική και αποτελεσματική δουλειά,συνεργασία και συνεχείς συσκέψεις,μεταξύ του Χιονοδρομικού μας Κέντρου(με το Λεωνίδα Σπυρόπουλο) και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών της Περιφέρειας.Τους ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ,όπως και τη συμβολαιογράφο Ρένα Μητροπούλου-Καρακάση,για τη δωρεά της αμοιβής της,για τη σύνταξη του πληρεξουσίου.Ήδη,αμέσως,μετά την υπογραφή του,το πληρεξούσιο αυτό,διαβιβάστηκε,στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος,Απόστολο Κατσιφάρα,τον πρόεδρο του Περιφ.Συμβουλίου,Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης,Κώστα Καρπέτα και τον Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,Δημήτρη Καραβίδα,για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

Εύχομαι, ΚΑΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ εκτέλεση,της εντολής,που δώσαμε. Το,αμέσως,επόμενο,διάστημα να προκηρυχθεί,ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός.ΜΕ ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας.Αναμετριόμαστε με το μέλλον,το διαμορφώνουμε και αφίνουμε το παρελθόν και τ´απομεινάρια του.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή