Η εκπομπή «Βιογραφίες» αύριο Κυριακή 4 Μαρτίου στο “Super B”

Η εκπομπή «Βιογραφίες» αύριο Κυριακή 4 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο “Super B” είναι άκρως ενδιαφέρουσα! Στο πρώτο μέρος θα ανακαλύψουμε τη «βιογραφία» του Πατρινού χειρουργού – ογκολόγου Ιωάννη Σπηλιώτη, ο οποίος θα μας δώσει και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη του.

Στο δεύτερο μέρος, η εκπομπή μας θα επισκεφθεί το αγαπημένο μου «Μελάδικο» που βρίσκεται Κανακάρη 189 και θα συνομιλήσω με τον μελισσοκόμο Κωνσταντίνο Γκλαβά και την υπεύθυνη του καταστήματος Μαρία Κατσικαρέλη για το θαυματουργό μέλι!

Στη συνέχεια, η εκπομπή μας θα βρεθεί στο «Θέατρο Γραμμές Τέχνης» για να σας κάνει μια πρόταση για την παράσταση «Η πιο δυνατή» του Α.Στρίντμπεργκ που ανεβαίνει την ημέρα της γυναίκας την ερχόμενη Πέμπτη για φιλανθρωπικό σκοπό – Τα έσοδα θα δοθούν για τη στήριξη γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας!

Εκεί θα συναντήσουμε τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Νταλιάνη και την ηθοποιό Έλενα Παλούμπη!

  

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή