Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θα πραγματοποιήσει την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Καλάβρυτα

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θα πραγματοποιήσει την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 από 09:30 έως 13:30 στο Τουριστικό Περίπτερο Καλαβρύτων. H 6η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με:

-την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

-τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων – Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ)

-τους μόνιμους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και όλους εκείνους, που ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα για πρώτη φορά

-το Π.Γ.Ν. Ρίου Πατρών, το οποίο διαθέτει για το σκοπό αυτό ειδική και έμπειρη επιστημονική ομάδα.

Η πρωτοβουλία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας αποσκοπεί στη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών των πασχόντων συμπατριωτών μας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι σαφής ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουϊσμού, γιατί το αίμα χορηγείται και λαμβάνεται εντελώς δωρεάν, ενώ η προσφορά του εθελοντή αιμοδότη είναι συνειδητή για τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να απευθύνεται στον κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο, Διευθυντή του Νοσοκομείου Καλαβρύτων (τηλ. 2692360103) και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης κ Χρύσα Λεχουρίτη (τηλ. 6937031625). Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας είναι ενεργή και πιστοποιημένη στο πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 13271.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή