Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων στην 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη.

1η Συνάντηση Φιλαρμονικών που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 15 Απριλίου στην Κοζάνη.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης και υλοποιείται από τον Οργανισμό Αθλητισμού και Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.

Για τις περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα οι Φιλαρμονικές αποτελούν το μουσικό σημείο αναφοράς, κύριες εκφράσεις της μουσικής κουλτούρας του κάθε τόπου. Είναι, ίσως, τα πιο σημαντικά εκπαιδευτήρια για νέες και νέους που αναζητούν τα πρώτα μουσικά εφόδια, μέσα από ηχοσύνολα μοναδικά.

Στην Κοζάνη θα βρεθούν 5 ορχήστρες, στην 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών, σε μια διοργάνωση του Δήμου Κοζάνης και του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού που προσδοκούμε να δώσει στο μουσικόφιλο κοινό όλα εκείνα τα στοιχεία που συνοδεύουν μουσικά, στο χρόνο, την κάθε μπάντα.

Στις 15 Απριλίου στις 17:00 στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, η Πανδώρα θα φιλοξενήσει τη Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων, την Φιλαρμονική Δήμου Καλαμαριάς, τον Φιλαρμονικό Σύλλογο Σκριπερού Κερκύρας και την Ορχήστρα Πνευστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων αποτελείται από τον Μαέστρο Μπαμπαράκο Γιώργο τους Καλαβρυτινούς μουσικούς ,Από των Ασημακόπουλο Χρήστο μαέστρος Φιλ/κης Ακράτας, των  Μίχαλο Δημήτρη μαέστρος Φιλ/κης Αιγείρας, και των Παναγάκο Παναγιώτη μαέστρο Φιλ/κης Δερβενίου.

Η συμμετοχή της Φιλαρμονικής  στο Φεστιβάλ της Κοζάνης είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων .

http://www.kozanilife.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή