Η Στέγη Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών κ Φίλων Πάτρας <<ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ>> έκλεψε τις εντυπώσεις!!!

ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!!!!!!

Για μια ακόμα φορά η Στέγη Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών κ Φίλων Πάτρας << ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ>> έκλεψε τις εντυπώσεις και εισέπραξε συγχαρητήρια από την υπουργό εργασίας Κα Αχτσιόγλου Έφη ,την αναπληρώτρια υπουργό εργασίας Κα Φωτίου Θεανώ, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κον Κατσιφάρα Απόστολο, αλλά και από όλους που επισκέφτηκαν την έκθεση.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση της δράσης της και τα πόσο πολλά έχει καταφέρει στον ένα χρόνο λειτουργίας της. Αυτό όμως που τους εντυπωσίασε πιο πολύ και παρέμειναν αρκετή ώρα να τις θαυμάζουν ήταν οι στολές που είχε εκθέσει η Στέγη. Παρουσίασε για πρώτη φορά την <<Παραδοσιακή Αρχοντική Φορεσιά Αχαΐας>>.

Μια στολή πανέμορφη που η Στέγη αναβίωσε μετά από μεγάλη έρευνα στα χωριά του νομού μας και μελέτη πολλών λαογραφικών -ιστορικών βιβλίων. Παράλληλα παρουσίασε ένα οικογενειακό κειμήλιο που έγινε δωρεά στην Στέγη. Μια ανδρική φορεσιά του 1868 απο το Λειβάρτζι Καλαβρύτων.

Η Στέγη Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών κ Φίλων Πάτρας <<ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ>> έδωσε χρώμα και ομόρφυνε τον εκθεσιακό χώρο της <<Αγοράς Αργύρη>>!!!!

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή