Η ΤΕΜΑΚ ως Main Sponsor, ξεχώρισε στο Διεθνές Συνέδριο Νερού

Η ΤΕΜΑΚ ως Main Sponsor, ξεχώρισε με την παρουσία της στο Διεθνές Συνέδριο Νερού (Desalination for the Environment Clean Water and Energy) που για πρώτη φορά διεξήχθη στην Αθήνα 3-6/9/2018 στο Divani Caravel Hotel.

Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες, ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα της αφαλάτωσης και παρουσιάζουν νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.

Την έναρξη του Συνεδρίου την πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας κος Σαντορινιός Νεκτάριος ως καθ’ ύλην αρμόδιος για την εγκατάσταση αφαλατώσεων στα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων.

Η ΤΕΜΑΚ παρουσίασε την Βραβευμένη Διεθνώς Καινοτόμο Λύση και φιλική προς το Περιβάλλον : “Λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά στη Νήσο Στρογγύλη”. Η συγκεκριμένη Μονάδα λειτουργεί άριστα εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει λύσει οριστικά το θέμα υδροδότησης στην Νήσο Στρογγύλη.

  • Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος και ιδρυτής της ΤΕΜΑΚ κος Ηρώδης Μητσόπουλος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κος Σαντορινιό.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή