Η Θεατρική ομάδα »Πάνος Μίχος» έκοψε την πίτα της και ευχήθηκε περαστικά στον μέντορά της.

Τα παιδιά του θεάτρου ζήτησαν απ’ τον Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Χάρη Γιαννάκη να κόψει την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του συλλόγου. Εκείνος ανταποκρίθηκε με χαρά και  ευχήθηκε όμορφες θεατρικές παραστάσεις,ειρήνη και αγάπη στον κόσμο.

Η πρόεδρος κα Ευθυμία Μπενάκη, έκοψε το κομμάτι του Γιώργου Γιαννέλου που δεν ήταν μαζί τους κι όλοι μαζί του ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορα στο θεατρικό σανίδι!Έκλεισε λέγοντας,εμείς δε μάθαμε να υψώνουμε τείχη…μάθαμε να χτίζουμε γέφυρες.Γέφυρες συνεργασίας,ειρήνης,αλληλεγγύης,κατανόησης και αλληλοσεβασμού.
Το φλουρί κέρδισε η κα Παρασκευή Τσεγρένη που είχε δώρα απο την Ταβέρνα ‘Βαρβιτσιώτης’ ,απ το καθαριστήριο ‘ΣΥΓΧΡΟΝΟ’ καθώς κι απο το ‘SkiBill’. Ευχαριστούμε για τα ωραία εδέσματα την κυρία Φωτείνη Λουραντάκη από το ‘Σπιτικό’, και τα καταστήματα ‘ΓΡΙ-ΓΡΙ’,’Διάπλασις’,Παρασκευή Τσεγρένη ‘ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ’ ,την καΤζένη Νανόγλου και τον κ. Λεωνίδα Μπαχά.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

http://www.kalavrytanet.com

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή