ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Kοπή πίτας Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας: …και η αίθουσα του Caravel ήταν πολύ μικρή για να μας χωρέσει όλους!

Και η αίθουσα HORIZON του ξενοδοχείου  Caravel, αποδείχθηκε χθες μικρή για να χωρέσει τους Καλαβρυτινούς μέλη της Ένωσης αλλά και τους φίλους τους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των μελών του Δ.Σ. και παρεβρέθησαν στην ετήσια κοπή της πίτας της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, προέδρων και μελών Καλαβρυτινών Συλλόγων και Ομοσπονδιών αλλά και πλήθος κόσμου όπως προαναφέρθηκε, αφού αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ που ΕΝΩΝΕΙ τους καλαβρυτινούς όλου του Δήμου μας που κατοικούν στην Αθήνα και όχι μόνο, έγινε ο ετήσιος απολογισμός και η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Τσενέ, ο οποίος ευχήθηκε εκ μέρους όλου του Δ.Σ., καλή χρονιά και υγεία σε όλους.

Η όλη εκδήλωση «πλαισιώθηκε» υπό τους μελωδικούς ήχους ορχήστρας νέων καλαβρυτινών καλλιτεχνών και φυσικά από τον Άγγελο Καλαβρυτινό ο οποίος δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της Ένωσης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή