ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση Μνήμη ολοκαυτώματος με παρουσία Καλαβρυτινών στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

-Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου κ η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας τίμησαν την μνήμη των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα της 13.12.του 1943 παρουσία των Δημάρχων Αμαρουσίου κ Καλαβρύτων , Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων, Αντιδημάρχων Δημοτικών Συμβούλων , προέδρων κ μελών Δ.Σ φορέων κ Συλλόγων.

-Μεγάλη επιτυχία είχε η Μνήμη ολοκαυτώματος με παρουσία Καλαβρυτινών στο Δημαρχείο Αμαρουσίου εκδήλωση για τα 74 χρόνια από το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα. Είναι μια καλά οργανωμένη εκδήλωση που προσεγγίζει το γεγονός με σοβαρότητα και σεβασμό. Διοργανωτές ο σύλλογος Πελοποννησίων Αμαρουσίου και η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Καλαβρύτων και Αμαρουσίου.

-Το σημαντικότερο είναι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και συμμετέχει ίσως στην πολυπληθέστερη εκδήλωση Καλαβρυτινών στην Αθήνα.

-Στην εκδήλωση παρευρίσκονται: οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου και Καλαβρύτων κ.Γιώργος Πατούλης και Γιώργος Λαζουράς, οι πρόεδροι της ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ.Σωτήρης Τσενές και Δημήτρης Σμυρνής των Πελοποννησίων Αμαρουσίου, ο εγκληματολόγος κ. Άγγελος Τσιγκρής, ο πρώην υπουργός κ. Ανδρέας Ζαίμης ο πρόεδρος του δημ συμβουλίου Καλαβρύτων κ.Δημήτρης Κοντογιάννης, ο βοηθός δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων Καλαβρύτων ο ‘’αρχαίος Κλείτωρ’’κ. Χρήστος Καμπέρος, η αντιπρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως κ Αναστασία Μπαλασοπούλου , ο Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης Πρόεδρος Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, εκπρόσωποι συλλόγων.

-Εκτενές ρεπορτάζ με video – φωτό και σχολιασμό της εκδήλωσης θα υπάρξει στη συνέχεια  από το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑPRESS

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή