ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μεγάλη η συμμετοχή των Καλαβρυτινών πολιτών,επαγγελματιών του τουρισμού και κτηνοτρόφων στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Σήμερα,στα Καλάβρυτα,στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων,που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων,με την ιστορική και έγκριτη εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και άλλους αναπτυξιακούς φορείς,έγινε η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, άνοιξε ο δημιουργικός διάλογος για την αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές του Δήμου μας.

Μεγάλη η συμμετοχή των Καλαβρυτινών πολιτών,επαγγελματιών του τουρισμού και κτηνοτρόφων,προέδρων των κοινοτήτων,εκπροσώπων συλλόγων,της Δημοτικής αρχής,δημοτικών συμβούλων,του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων,της ΑΧΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ.

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,Ολυμπία Τελιγιορίδου,ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας,οι βουλευτές,Σία Αναγνωστοπούλου,Κ.Σπαρτινός,Α.Ριζούλης,Θ.Παπαθεοδώρου και Ν.Καραθανασόπουλος, Αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι Αιγίου,Θ.Παναγόπουλος, Δυτικής Αχαίας, Χρίστος Νικολάου και Ερυμάνθου, Θάνος Καρπής, τίμησαν το 1ο Αναπτυξιακό μας Συνέδριο.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, οι δύο βασικοί αναπτυξιακοί πόλοι,στου οποίους στηρίζεται η ανάπτυξη της περιοχής μας.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή