ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μήνυμα ενότητας δέκα επτά συλλόγων!!!

Οι τέσσερις έγιναν πολύ σύντομα δέκα επτά…..

Νέοι Ορίζοντες
Η Δημοσιογραφική μας πληροφόρηση, για τον Όμιλο Φιλίας, Συνεργασίας και κοινών δράσεων των τεσσάρων: α) Τσενέ Σωτήρη, προέδρου του Συλλόγου Καλαβρυτινών Αθήνας, β) Χρονόπουλου Θανάση, προέδρου του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς, γ) Κατσιάρη Κώστα, προέδρου Κρινοφυτινών και Γ/Γ της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ» και δ) Ασημακοπούλου Αικατερίνη, προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, διευρύνεται με γοργό ρυθμό και έχουν γίνει δεκαεπτά και συνεχίζουν να συντάσσονται οι πολλοί.
Οι στόχοι είναι πολυδιάστατοι και κυρίως αφύπνισης για ενότητα άδολοι, όπως λέγουν στις πρώτες διακηρύξεις των.
Ενωμένοι θα διαδραματίσουν καλύτερους ρόλους, δια την πραγματοποίησιν μικρών και μεγάλων έργων, στον Πολιτισμό, στους Συλλόγους, στον τόπο των, στην τέως Επαρχία Καλαβρύτων, αλλά και ευρύτερα στο Πανελλήνιο.
Τους ευχόμεθα καλόν αγώνα και καλή τύχη.

Λίγες μόλις μέρες μετά τις 24/11/2017, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων φορέων που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, φαίνεται ότι αυξάνεται ραγδαία το ενδιαφέρον συλλόγων της επαρχίας για κοινές δράσεις.

Στην πρώτη συνάντηση συμμετείχαν  εκπρόσωποι τεσσάρων φορέων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) αλλά όπως πληροφορηθήκαμε ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για συμμετοχή στην  ιδέα που στόχο έχει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις συνεργασίας, για περαιτέρω πρόοδο του τόπου μας και των συμπατριωτών μας, ήδη δέκα επτά σύλλογοι. !! 
Και είναι μόνο η αρχή.
Η μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε αυτή η πρωτοβουλία, δεν μπορεί, παρά να συνδέεται τόσο με την ανάγκη  των συλλόγων να συνυπάρχουν σε ένα διαυγές πολιτιστικό  »σχήμα», όσο και με την καθαρότητα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη  των  πρωτοστατών, για τον τόπο τους.

Φυσικά το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑpress θα είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες ξεκάθαρες, που στόχο έχουν την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου και την κοινωνική προσφορά

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή