ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στο στόχο η ελεύθερη έκφραση των πολιτών της επαρχίας Καλαβρύτων;

Το kalavrytapress που εκπροσωπεί ειδησεογραφικά τον όμιλο Radio Gamma στην περιοχή της επαρχίας Καλαβρύτων, αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί σε πρωτόγνωρο φαινόμενο που αφορά την ενημέρωση και την επικοινωνία των Καλαβρυτινών όπου γης. Πρόκειται για το εξώδικο, με απειλή αγωγής, που εστάλη από πρόεδρο συλλόγου εναντίων των διαχειριστών του ιστότοπου kalavrytanet το οποίο έχει δημοσιευτεί από την ιστοσελίδα αυτή και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ.

Το kalavrytapress δεν αναμιγνύεται στην διένεξη ανάμεσα στα φυσικά πρόσωπα ούτε προχωράει σε εκτιμήσεις για το πια πλευρά έχει το δίκαιο με το μέρος της.

Νιώθουμε όμως την υποχρέωση να αναφερθούμε στο ότι η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής άποψης η οποία εκφράζεται από απλούς πολίτες, όπως είναι οι διαχειριστές του kalavrytanet, Β. Αποστολόπουλος, που υπογράφει το επίμαχο άρθρο και ο συνδιαχειριστής Θ. Παπαδόπουλος και μάλιστα όταν αυτή γίνεται από πρόσωπο το οποίο όμως εκπροσωπεί ιστορικό σύλλογο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, συμβαίνει για πρώτη φορά στην ηλεκτρονική ενημέρωση της περιοχής και μας λυπεί.

Σαν kalavrytapress έχουμε βιώσει ανάλογης μορφής πίεση, η οποία εκφράστηκε με επαναλαμβανόμενες καταγγελίες σε βάρος απλού συνεργάτη μας,θεσμικού προέδρου, οποίος απλά ενδιαφερόταν για την προώθηση θεμάτων του τόπου του και μέσα από τις οποίες ήταν εμφανής η επιδίωξη επιβολής κυρώσεων από την εργασία του, με σκοπό προφανή σκοπό την μη πληροφόρησή μας και τον αποκλεισμό μας σε θέματα που αφορούν την επαρχία Καλαβρύτων.

Οι σοβαροί δημοσιογραφικοί οργανισμοί και τα καθαρά επαγγελματικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν τέτοιου είδους αγκυλώσεις, συνεργάζονται με τα κατά τόπους ειδησεογραφικά blogs, αφού εξασφαλίζουν εικόνα, video και ρεπορτάζ από όλα τα σημεία της χώρας, σε μηδενικό χρόνο και δωρεάν, δεδομένου ότι οι άνθρωποι που τα υποστηρίζουν δεν αμείβονται.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή