Κανέλλος Παναγιώτης ιδιαίτερα συγκινητικό και τιμητικό για μένα η πρόσκληση από τον Πρόεδρο Καλαβρυτινών ιατρών «Μελαμπους»

Είναι μία πρωτοβουλία η οποία αξίζει πολλών επαίνων και η οποία αποδεικνύει ότι η Επιστημονική Εταιρεία Καλαβρυτινών Ιατρών «Ο Μελάμπους» μέσω του Προέδρου της Διευθυντή Χειρουργικής Γ Ν Α «Γ Γεννηματάς» Ζωγράφου Ν. Γεωργίου, προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν απόλυτη ανάγκη ιατρικής φροντίδας και κατοικούν σε απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές των Καλαβρύτων της ορεινής Αχαΐας προσφέροντας εθελοντικά της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις..

Εξέτασαν ΔΩΡΕΑΝ τους κατοίκους των περιοχών αυτών, παρέχοντας , ταυτόχρονα, ιατρικές υπηρεσίες υψηλού κύρους.

Γράφει ο Ωτορινολαρυγγολόγος Κανελλος Παναγιώτης.

Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και τιμητικό για μένα η πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών ιατρών «Μελαμπους» κ. Γιώργο Ζωγράφο να προσφέρω τις μικρές μου υπηρεσίες στον τόπο που πέρασα τα σχολικά μου χρόνια.
Τον ευχαριστώ θερμά όπως και τους εκλεκτούς Καλαβρυτινούς συναδέλφους μου και όλους εθελοντικά συμμετέχοντες.

Στοιχεία Ιατρού. Διεύθυνση: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3, ΠΕΥΚΗ; ΤΚ: 15121; Ιατρείο: 210 6121008; Κινητό: 6974 441258; Νοσοκομείο: 210 6184000; Fax: 210 6121113 …

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή