ΚΑΣΤΡΙΑ: Αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στη ΤΕ Καστριών.

Μια βλάβη και συγκεκριμένα μια διαρροή σε αγωγό ύδρευσης στη ΤΕ Καστριών προκάλεσε την παρέμβαση των συνεργείων της Δ.Ε Κλειτορίας, τα οποία έσπευσαν και την αποκατέστησαν.

Την απάντηση τη δίνει ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος μέσα από σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία, μεταξύ άλλων, ασκεί κριτική και σε όλους όσοι «δε σέβονται το πολυτιμότερο αγαθό του οποίου η επάρκεια δεν είναι δεδομένη», με αφορμή ένα βιωματικό περιστατικό.

γράφει ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Πριν τρεις μέρες δημοσίευσα φωτογραφίες που έδειχναν μεγάλη διαρροή νερού επί δυο και πλέον χρόνια στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης του χωριού μας ! Σήμερα το πρωί η τσάπα του Δήμου και οι εργάτες ήλθαν και αποκατέστησαν την βλάβη σταματώντας έτσι τη διαρροή του νερού ! Ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα έλεγε πως η δύναμη της δημοσιότητας και του Διαδικτύου ήταν αυτά που ανάγκασαν τους υπεύθυνους του Δήμου να σπεύσουν !

Έλα όμως που ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Κος Βασίλειος Καρράς κατηγορηματικά μας διαβεβαίωσε πως ουδέποτε ούτε στον Δήμο ούτε στον ίδιο προσωπικά έγινε αναφορά για την βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης !

Επειδή σεβόμαστε όλους όσους έχουν οποιοδήποτε θεσμικό ρόλο στις μικρές κοινωνίες των χωριών μας , οι τοπικοί Πρόεδροι θα πρέπει να δίνουν περισσότερη σημασία σε θέματα καθημερινότητας που αφορούν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και να τα επιλύουν το γρηγορότερο δυνατόν !

Είναι αυτονόητο πως δεν είναι ο ρόλος μας να μπούμε σε καμία αντιπαράθεση για το αν και ποιος και πότε ενημέρωσε τον Δήμο για την βλάβη , απλώς ας παραδειγματιστούμε πως τέτοιας απλής σημασίας θέματα καθημερινότητας, μας καθιστούν υπόλογους στην τοπική κοινωνία !

Πρώτον αυτοί που έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης των αρμοδίων για την επίλυση των προβλημάτων και δεύτερον όλοι όσοι δημοσιεύουν άρθρα ανιδιοτελώς για να βοηθήσουν τον τόπο που γεννήθηκαν και αγαπούν !!!

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή