ΚΑΣΤΡΙΑ: Μεγάλη διαρροή νερού στο χωριό Καστριά την ώρα που τα χωριά μας διψάνε.

Αναγνώστης: Το δρομάκι είναι γεμάτο νερό. Όπως με ενημέρωσαν οι γείτονες, τρέχει έτσι εδώ και δύο χρόνια. Έχουν ενημερώσει τους αρμόδιους αλλά κανείς δεν έρχεται να το φτιάξει, την ίδια ώρα μάλιστα που η ίδια η Τ.Ε.Κλειτορίας προβαίνει σε διακοπές υδροδότησης λόγω έλλειψης νερού!!!
Η ροή του νερού είναι μεγάλη.

Είναι μια διαρροή δυο και πλέον χρόνια στο κεντρικό δίκτυο,του χωριού Καστριά χωρίς κανένας να ασχολείται από τον Δήμο για την αποκατάσταση της βλάβη ! όπως μας ενημερώνουν.

Το νερό όπως βλέπετε στη φωτογραφεία τρέχει χείμαρρος!

Η διαρροή νερού βρίσκετε έξω από το κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου !  Σε κεντρικότατο σημείο !

Στα Καστριά……

γράφει ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Στο σημείο που βλέπουμε υπάρχει διαρροή νερού από το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης του χωριού Και της Δημοτικής Επιχείρησης τα τελευταία δυο και πλέον χρόνια !!! Το σημείο βρίσκεται απέξω από το κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καστριών , στην καρδιά του χωριού και από ότι φαινετε επί δυο και πλέον χρόνια δε έχει συγκινήσει κανέναν αρμόδιο για την αποκατάσταση της βλάβης !!!

Κύριοι αρμόδιοι του Δήμου , δεν θεωρείτε ότι τα δυο και πλέον χρόνια είναι πολλά για την αποκατάσταση της βλάβης και της ποιότητας του νερού που πίνουν οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες ;;; Εκτός και αν σας έχουν ενημερώσει πως στα Καστριά πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο νερό οπότε αφήστε το να τρέχει γιατί για σπατάλη δεν τίθεται καν θέμα ……..

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή