ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ο Πολάκης σχετικά με το κέντρο υγείας Κλειτορίας: ”ελεεινά υποκείμενα που υποδύονται τους συνδικαλιστές”

Με αποφάσεις και τιμολόγια διαψεύδει οργισμένος ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ περί δήθεν αγοράς πετρελαίου από την τσέπη υπαλλήλων προκειμένου να θερμανθούν ασθενείς στο Κ.Υ Κλειτορίας.

Ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για αλητεία και  διασπορά των ψευδών ειδήσεων και δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από παραγγελίες και αποδεικτικά πληρωμής. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του: 

Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με το δελτίο της Ποεδήν για την “απουσία θέρμανσης στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας” ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ,αλλα επειδή βλέπω πως βοηθούντων των γνωστών ΜΜΕ η αλητεία συνεχίζεται θα το κάνω ,μόνο για ένα από αυτά ,που αναφέρει.
Θα το κάνω για να δείτε όλοι για τι μαύρη προπαγάνδα διακινούν ,για τι ελεεινά υποκείμενα που υποδύονται τους συνδικαλιστές μιλάμε:
Ένα από αυτά που ανέφερε είναι πως στο Κ. Υγ. ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ στην Πελοπόννησο δεν υπήρχαν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο και έβαλε λεει Γιατρος απο την τσέπη του !!!!
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η απόφαση της 6ης υγειονομικής Περιφερειας για έκδοση ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΧΕΠ) με υπόλογο συγκεκριμένο γιατρο του Κεντρου (δηλαδή -για όσους δεν ξερουν- την εκταμίευση χρημάτων στο ονομα συγκεκριμένου υπαλλήλου προκειμένου να πληρώσει την άμεση αγορά αγαθών η υπηρεσιών για μικρές δαπάνες ,χωρις την αργή διαδικασία του διαγωνισμού ,έγκρισης ενταλμάτων απο επίτροπο κλπκλπ για να πληρωθεί ο προμηθευτής μετα απο την Υπε )
Η απόφαση της ΥΠΕ παρθηκε στις 12/12/18 το πετρέλαιο μπήκε στο κέντρο υγείας στις 19/12 και ο Γιατρος πλήρωσε τον προμηθευτή στις 21/12 την ημέρα ακριβώς που εισέπραξε απο την υπε το ΧΕΠ !!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
www.kalavrytanet.com

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή