ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ολοκλήρωση καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής νερού στην ΤΕ Κλειτορίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής νερού στην Τ.Ε. Κλειτορίας.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την Δ.Ε. Κλειτορίας και την προσωπική επιστασία του Αντιδημάρχου κ.Βασίλη Καρρά, και του Προέδρου της Τ.Κ. Κλειτορίας κ. Δημητρίου Μετζέλου περιελάμβαναν γενικό καθαρισμό μέσα και έξω από την δεξαμενή, γενική απολύμανση και αποψίλωση στο εξωτερικό χώρο.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό, έγιναν εξολοκλήρου αλλαγές στις σωληνώσεις και στην αντλία νερού

Συγκεκριμένα, το νερό αποθηκεύεται στις δεξαμενές και από εκεί διατίθεται στο δίκτυο. Για να εξασφαλιστεί η συνεχής υδροδότηση σε όλες τις οικίες, υπάρχουν διάφορες δεξαμενές σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα.

Οι παραπάνω δεξαμενή, θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη μικροβιολογική κατάσταση, ώστε να μην εγκυμονεί κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία των πολιτών.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να υποβαθμίσουν μικροβιολογικώς την ποιότητα των δεξαμενών, όπως η ποιότητα του νερού, ο χρόνος παραμονής του στη δεξαμενή, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τα επίπεδα του υπολειμματικού χλωρίου, κ.α.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή