ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Στη Κλειτορία ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης

Στη Κλειτορία για της γιορτές των Χριστουγέννων βρέθηκε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης ,είχε συνάντηση  με φορείς της περιοχής και πολίτες όπου των ενημέρωσαν για τα προβλήματα του τόπου και του Δήμου μας, στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ Καλαβρύτων κ. Τσάμης Νίκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης “ Σπήλαια Λιμνών” κ. Δουκλιάς Σωτήρης. Στην συνέχεια επισκέφτηκε τα χωριά Λευκάσιο  ,Φίλια και Δάφνη.

Σήμερα Πέμπτη  βρέθηκε στο παλάτι των νεραϊδών του Χελμού! Ένα σπάνιο δημιούργημα φύσης όπου εκτός από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους, τις μυστηριώδεις στοές & τους παράξενους σχηματισμούς του, έχει κάτι που το καθιστά μοναδικό στο είδος του στον κόσμο… τις αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες ,ο διευθυντής της Δημοτικής επιχείρησης “ Σπήλαια Λιμνών” ξενάγησε των πρώην υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο  Μαυραγάνη , στο παλάτι των νεραϊδών του Χελμού!

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή