ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κλειτορίας πραγματοποίησαν δύο συναντήσεις με το Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαίας, κο Πασσά Βαγγέλη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων.

     Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της έγκαιρης στελέχωσης τόσο του Δημοτικού όσο και του Νηπιαγωγείου, ένα πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρεί τους μαθητές και τους γονείς, και για το οποίο ο κύριος Πασσάς ανέφερε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε φέτος. Επίσης, τέθηκε το θέμα της εναλλαγής εκπαιδευτικών, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου, ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω μειωμένου εκπαιδευτικού προσωπικού, για το οποίο ο κύριος Πασσάς εξέφρασε την άποψη ότι δε θα υπάρξει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
     Οι δύο συναντήσει πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2018 και την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 σε κλίμα συνεγασίας και υποστήριξης και από τις δύο πλευρές. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον κύριο Πασσά για την καλή υποδοχή που επιφύλαξε στα μέλη του και τη διάθεση συνεργασίας και στήριξης που επέδειξε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου…

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή