ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου της 06/07/2018

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυκούριας στις 6/7/18 και ώρα 22.30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενημέρωσε το Τ.Σ για:

1.Την δωρεά των υλικών για την αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της Τριανταφυλλιάς από τον κ.Θανάση Μαρτίνο,ευεργέτη του χωριού μας

2.Τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του χωριού από τον κ.Μιλτιάδης Παπαϊωάννου τον οποίον θερμώς ευχαριστούμε.

3.Το ίδρυμα συνεχίζει να κρατά κλειδωμένο το γραφείο της Κοινότητος,είμαστε το μοναδικό χωριό του Δήμου Καλαβρύτων,χωρίς στέγη.
Ίσως κάποιοι πίστεψαν στο σκοταδισμό της Κοινότητας,αλλά μάταια,πάμε μπροστά,όλο και πιο γρήγορα,με αντοχή,επιμονή και την άμεση συμμετοχή των πολλών.

4.Καθαρίστηκε από την Δ.Ε. Κλειτορίας, η είσοδος του χωριού από τα αγριόχορτα.

5.Την άμεση διόρθωση του ηλεκτρικού πίνακα στην Χελωνοσπηλιά,καθώς υφίσταται κίνδυνος πρόκλησης δυστυχήματος. Ο τ.σύμβουλος κ.Θανάσης Σβίγγος, ανέλαβε να συνεννοηθεί με την Δ.Ε Κλειτορίας για την διόρθωση της βλάβης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

1.Αιτήσεις κατοίκων

α. Αίτηση Σοφίας Γ.Κατσή για την βελτίωση του φωτισμού στην είσοδο της οικίας της (Αποφαση:62/18).Το αίτημα έγινε αποδεκτό

β. Αίτηση Συλλόγου Λυκουριωτών, παρόντος και του Προέδρου του κ.Σωκράτη Μούσιου, για την παραχώρηση της Αποθήκης Συνεταιρισμού, για πολιτιστικές εκδηλώσεις (Αποφαση 63/18). Λόγω οικογενειακού προβλήματος αποχώρησε απο την συνεδρίαση ο τ.σύμβουλος κ.Ιωάννης Ροδάκης. Το αίτημα έγινε αποδεκτόν και το Τ.Σ.θα συμβάλει στην ανακατασκευή του χώρου για να καταστεί λειτουργικός σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2.Αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της Τριανταφυλλιάς(Απόφαση:64/18).

Το έργο, έχει ήδη ξεκινήσει από την Δ.Ε. Κλειτορίας και την προσωπική επιστασία του Αντιδημάρχου κ.Βασίλη Καρρά και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθεί.


Ο Πρόεδρος. Σοφοκλής Κοντογιάννης
Τα μέλη Ιωάννης Ροδάκης Θανάσης Σβίγγος

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή