Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός από το Σύλλογο Σκεπαστού.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο Πολιτιστικό κέντρο, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του. Μικροί και μεγάλοι σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με εντυπωσιακές αποκριάτικες αμφιέσεις, καλή διάθεση, και πολύ χορό διασκέδασαν με ζωντανή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Α. Παπαδόπουλος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ε. Φλογεράς, Λ. Βασιλόπουλος, Ν. Μαγκαφάς, Π. Λιακόπουλος, Α. Ζυγούρας, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Σκεπαστού Σ. Μούσκας ο Πρόεδρος Α. Ντόκος και μέλη του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού, ο Δημοσιογράφος του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS Ν. Κυριαζής και πλήθος κόσμου. 
Η γιορτινή αποκριάτικη διάθεση συνεχίστηκε και την Κυριακή 10 Μαρτίου στην πλατεία του Σκεπαστού τις μεσημεριανές ώρες. Με σύμμαχο τον καλό καιρό ο Σύλλογος διοργάνωσε το καθιερωμένο καρναβαλικό γλέντι με τη συμμετοχή καρναβαλιστών και πλήθος κόσμου. Προσέφερε ψητούς μεζέδες, άφθονο κρασί, και το κέφι συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον πρόεδρο Ε. Τζόβολο και το μέλος του Δ.Σ. Λ. Μπαχά του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων για τη συμμετοχή και στήριξη τους στην κυριακάτικη εκδήλωση. 
Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης θερμά όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων, εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των συμμετεχόντων σε κάθε του δράση και εύχεται Καλή Σαρακοστή.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή