Νίκος Παπαβραμόπουλος: Με συνέπεια και δουλειά θέλουμε τα Καλάβρυτα ψηλά.

Αγαπητές Συμπολίτισσες,  Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με αφορμή  τις επικείμενες Δημοτικές  εκλογές ύστερα από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών φίλων αποφάσισα να θέσω την εμπειρία μου, την απορρέουσα   από τις σπουδές μου και την επί τριαντακονταετία εργασιακή μου απασχόληση στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και την αγάπη για τον τόπο μου στην κρίση του καθενός σας.

Γνωρίζω ότι η ενασχόληση με τα κοινά  εάν κανείς δεν στοχεύει μόνο στην προσωπική του καταξίωση αλλά στόχος του είναι το καλύτερο αύριο της πόλης και των παιδιών μας, είναι ένας στόχος δύσκολος αλλά και ωραίος.  

Τα Καλάβρυτα είναι ο τόπος που μεγάλωσα, ανέπτυξα το αξιακό μου σύστημα και συνάμα ο τόπος όπου από χρόνια τον θεωρώ τον καλύτερο για την οικογένειά μου.

Στην κρίση σας απομένει η αξιολόγηση των προθέσεων μου για την αρτιότερη ανάπτυξη της Ιστορικής και Μαρτυρικής πόλης μας σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και πολιτιστικής παρουσίας.

 

Με τιμή

Νίκος Παπαβραμόπουλος

Οικονομολόγος Π.Ε. – Υπάλληλος Ε.Φ.Κ.Α. Αγροτών

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή