Ο πρόεδρος της Ενώσεως στρατηγός κ Σωτηριος Τσενές Μεταξύ των άλλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Μέτωπο των τεσσάρων συλλογικών φορέων.

γράφει ο Ἀθανάσιος Χρονόπουλος

Στο ξενοδοχείο Caravel των Αθηνών η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας έκοψε την βασιλόπιτα και αντηλλάγησαν ευχές για το νέο Έτος. Ο πρόεδρος της Ενώσεως στρατηγός κ Σωτηριος Τσενές ,ανεφερθη στο πλούσιο έργο που επιτέλεσε η Ένωση το 2017.Μεταξύ των άλλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Μέτωπο των τεσσάρων συλλογικών φορέων. Ήτοι του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πατρών, του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς , της ομοσπονδίας Καλαβρυτινών συλλογων Ο Αρχαίος Κλείτωρ και της Ενώσεως Καλαβρυτινών Αθήνας. Μεταξύ των άλλων είπε : Η δράση των εν λόγω συλλόγων αποβλέπει στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων της επαρχίας μας αλλά και εί δυνατόν ευρύτερα. Οι σύλλογοι διατηρούν την αυτοτελειά τους και τις δράσεις των δεσμεύονται όμως ηθικά για την αμοιβαία συμπαράσταση στα ευρύτερα προβλήματα που ανακύπτουν. Προς τον σκοπόν δε αυτόν πραγματοποιήθηκε προ δύο μηνών συνάντηση με άλλους 14 συλλόγους των Καλαβρυτινών της Αθήνας και οι αποφάσεις ήσαν ομόφωνες για κοινή περαιτέρω δράση. Επίκειται εντός των επομένων ημερών και άλλη συνάντηση με τους υπολοίπους συλλόγους όπου θα ληφθούν και περαιτέρω αποφάσεις:Στην συνέχεια σε σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς κ.Αθ.Χρονοπουλος χαιρέτισε την συνέλευση και συνεχάρη την Ένωση των Αθηνών για τον ωραίο αγώνα που κάνει για την επαρχία μας και για την κοινή συλλογική πορεία όλων μας.

γράφει ο Ἀθανάσιος Χρονόπουλος

ἐπίτιμος Γενικός Διευθυντής Ὑπουργείου Ανάπτυξης

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή