Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων (Α.Γ.Σ.Κ.) ανακοίνωσε την ετήσια βράβευση των επιτυχόντων μαθητών της επαρχίας μας

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων (Α.Γ.Σ.Κ.)  με απόφαση του Δ.Σ. ανακοίνωσε την ετήσια βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών της επαρχίας μας σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., αρχής γενομένης από τους  επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων του 2017.

Η ενέργεια αυτή απευθύνεται σε τελειοφοίτους και αποφοίτους των Γενικών Λυκείων Δάφνης, Καλαβρύτων και Κλειτορίας καθώς και του Επαγγελματικού Λυκείου Καλαβρύτων.

Η βράβευση αφορά τέκνα συνεταιρισμένων αγροτών και το ποσό καθορίστηκε ως εξής: 1.000 ευρώ για την επιτυχία σε ΑΕΙ και 500 ευρώ για την επιτυχία σε ΤΕΙ, ανεξαρτήτως του αριθμού των επιτυχόντων.

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των παραπάνω σχολείων καλωσορίζουμε αυτή την πρωτοβουλία και θεωρούμε πως, εκτός από την επιβράβευση των προσπαθειών, θα λειτουργήσει ως ένα επιπλέον κίνητρο για τους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε εκ μέρους της σχολικής κοινότητας το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Διευθυντή της μεγαλύτερης και αρτιότερα οργανωμένης συνεταιριστικά επιχείρησης.

Ευχόμαστε τέλος αυτή η δράση, που ενισχύει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης σε μια «δύσκολη» περιοχή της χώρας μας – με όλα τα προβλήματα που γνωρίζουμε – να βρει μιμητές σε φορείς και άτομα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καλαβρύτων.

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων 

http://www.kalavrytanet.com

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή