ΚΑΣΤΡΙΑ: Οι Καστριώτες έκοψαν την πίτα τους για το 2019 (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καστριωτών,(ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) για το 2019, στο χωριό μια εκδήλωση αγάπης σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Για μια ακόμη φορά οι Καστριώτες είμαστε όλοι εκεί παρών στις εκδηλώσεις του συλλόγου που μαρτυρούν την πραγματική αγάπη για το χωριό μας και δίνει το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας των Καστριωτών.

O Εφημέριος του χωριού πατήρ Γεώργιος Κοτσιάς ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γιώργος Λαζουράς, ο πρόεδρος της τ. κοινότητας Καστριών κ Χάρης Γκλαβάς, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Σπήλαιο Λιμνών Καστριών» κ Σωτήρης Δουκλιάς, η πρόεδρος του συλλόγου Κλειτορίας κα Βασιλική Παπουτσή, Το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία – ΑΝΑΣΑ για τον Δήμο Καλαβρύτων» εκπροσώπησε ο υποψήφιος με το συνδυασμό κ Γεώργιος Γκλαβάς, χωριανοί και φίλοι του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους , σε όλα τα µέλη του συλλόγου, σε όλους τους ξενιτεμένους και ανά τον κόσμο Καστριώτες και φίλους του συλλόγου για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική ευημερία , ευχαρίστησε τόσο τους συμμετέχοντες καθώς και αυτούς που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά απέστειλαν ευχητήρια μηνύματα, και ζήτησε την συνδρομή και βοήθεια όλων των Καστριωτών.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή