Παναχαϊκή: Νέο μέλος στην συμμαχία ο πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Δενδρινός

Το υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής και η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία προσέλκυσαν έναν ακόμα «σύμμαχο» στα διοικητικά της ομάδας, τον Γιώργο Δενδρινό.

Πρόκειται για ιατρό που κατοικεί και εργάζεται στις ΗΠΑ ο οποίος πλέον συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο του πατρινού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέο μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Δενδρινός. Πρόκειται για πατρινό γιατρό ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, επί σειρά ετών, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Γιώργος Δενδρινός είναι παθολόγος και ιδιοκτήτης Κλινικής στην πολιτεία της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Έφυγε από την Πάτρα σε νεαρή ηλικία, χωρίς ωστόσο ποτέ να ξεχάσει ούτε την γενέτειρα του αλλά ούτε και την αγαπημένη του Παναχαϊκή την οποία παρακολουθούσε όταν του δινόταν η ευκαιρία να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Παρατηρώντας τα νέα δεδομένα που έχουν πλέον διαμορφωθεί στην Παναχαϊκή και την πορεία της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αποφάσισε να ενισχύσει το εγχείρημα συμμετέχοντας πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Δενδρινός βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα όπου συναντήθηκε με μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας πιστοποιώντας έτσι την είσοδο του στη μεγάλη Παναχαϊκή οικογένεια η οποία τον καλωσορίζει».

http://www.radiogamma.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή