Παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Χαμακιώτη με τίτλο (The Challenges of Modern Agriculture) 3/2/2018

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Παναγιώτης Χαμακιώτης: Η γεωπονική σε 7 γλώσσες

Το να είσαι Περιφερειακός ∆ιευθυντής (Regiοnal Director) Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής σε µια πολυεθνική εταιρεία, όπως η Compo Expert που κάνει τζίρο πάνω από 400 εκατοµµύρια ευρώ το χρόνο, δεν είναι µικρό πράγµα.

Τις προκλήσεις της μοντέρνας γεωργίας περιγράφει στο βιβλίο του ο ανήσυχος μάνατζερ

 Βέβαια, ο Παναγιώτης Χαµακιώτης για χρόνια επικεφαλής της Compo Hellas και τώρα κάτοχος της θέσης που προαναφέρθηκε έχει δείξει από νωρίς τις διοικητικές του ικανότητες.

H µεγάλη ευκαιρία ωστόσο για τον γεωπόνο από τη Κλειτορία – Καλαβρύτων να κάνει διεθνή καριέρα ως manager, δόθηκε πριν από µια πενταετία περίπου, όταν κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο εταιρικό «διαζύγιο», το οποίο κρίθηκε αναγκαίο µετά τη σύντοµη συµβίωση της Compo Hellas υπό τη σκέπη του Group Κ+S.
Για όσους γνωρίζουν τον Παναγιώτη Χαµακιώτη από τα ανέµελα φοιτητικά χρόνια της Γεωπονικής στη Θεσσαλονίκη και τη διακριτική του τότε παρουσία στα ανανεωτικά ρεύµατα της Αριστεράς, η  σταδιοδροµία του στον Γερµανικό όµιλο λιπασµάτων µε τους τεράστιους τζίρους και τους χίλιους και πλέον εργαζοµένους σε όλο τον κόσµο, είναι ένας τεράστιος άθλος.www.agronews.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή