Πάτρα: Χαλασμένα από χθες τα ψυγεία στο νεκροτομείο του Ρίου- Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις σορούς

Νεώτερη ενημέρωση: Κανένα πρόβλημα με τις σορούς δεν υπάρχει στο νεκροτομείο του Ρίου όπως πληροφορείται το tempo24. Το ψυγείο έχει μεν χαλάσει, κάτι που όμως δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και στο νεκροτομείο δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή σοροί. Δύο νεκροτομές που έοχυν προγραμματιστεί για αύριο θα πραγματοποιηθούν κανονικά καθώς τοι σοροί θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο από άλλα σημεία όπου φυλλάσσονται και ακολούθως θα μεταφερθούν επίσης σε ασφαλή χώρο.

Πρώτη ενημέρωση: Χαλασμένα από χθες είναι τα ψυγεία στο νεκροτομείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έγινε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Super B οι σοροί βρίσκονται επί ώρες εκτός των ψυγείων με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για περιόδους υψηλών θερμοκρασιών όπως αυτή που διατρέχουμε.

πηγή: tempo24.news

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή