Πάτρα: H Ευσταθία Γιαννιά ψήφισε στις αρχαιρεσίες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομίας (φωτο)

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε χθες Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, η Πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ Ευσταθία Γιαννιά, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομίας (IPA).

Η κα. Γιαννιά, μέλος του Τομέα Εσωτερικών της Ν.Δ για θέματα Προστασίας του Πολίτη, υπενθυμίζεται πως είναι η πρώτη γυναίκα της Ελληνικής Αστυνομίας που εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με αντικείμενο τη διαχείριση «κρίσεων – διαπραγματεύσεις». Μέλος και Εκπαιδεύτρια της ομάδας Διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συγκαταλέγεται μεταξύ των έξι πρώτων μάχιμων γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας, που κατέκτησε το βαθμό του Αντιστρατήγου.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομίας (International Police Association (IPA)) είναι ανεξάρτητος οργανισμός, με μέλη της Αστυνομικούς από όλο τον κόσμο και έχει ως σκοπό, να δημιουργήσει δεσμούς φιλίας και τη διεθνή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομικών όλου του κόσμου.

«Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες που κάνουν πράξη το νόημα της ΙPA και εύχομαι καλή θητεία στο νέο Συμβούλιο», δήλωσε η κα. Γιαννιά.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή