ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΚΑΚΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-ΑΧΑΪΑΣ (ΣΕΠΟΚΕ)

Όπως γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν  (Παρασκευή 8/6/2018) στα Καλάβρυτα, σχολικοί αγώνες σκάκι για μαθήτριες και μαθητές που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο της Μαρτυρικής Πόλης.

Τα παιδιά θα αγωνιστούν σε 2 γκρουπ, σύμφωνα με την τάξη που φοιτούν: 1η-2α-3η (1ο γκουπ) και 4η-5η-6η (2ο γκρουπ), με ξεχωριστά έπαθλα (κύπελλα και μετάλλια) για κάθε γκρουπ, προσφορά του ΣΕΠΟΚΕ.
Με την διοργάνωση αυτή (που αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων και του (ΣΕΠΟΚΕ), οι μικροί μαθητές και μαθήτριες όχι μόνο θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα διδάχτηκαν κατά την φετινή σχολική σαιζόν από τους καθηγητές τους στο ζατρίκιο (και ειδικότερα τον κ. Χ. Σιέμπο), αλλά και θα αποκτήσουν πλήρη αγωνιστική εμπειρία, αφού οι αγώνες θα διεξαχθούν επίσημα, με δωρεάν συμμετοχή και ελεύθερη παρακολούθηση για όλες/όλους.
Κλείνοντας, αξίζει να θυμηθούμε  αυτό που είπε η πολυ-πρωταθλήτριά μας Άννα Μαρία Μπότσαρη: “σκάκι και παιδιά, είναι ένας θεσμός που θα κάμει το μέλλον του κόσμου και του κάθε τόπου σίγουρο και ωραίο”.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή