Σία Αναγνωστοπούλου: Για το 1ο Αναπτυξιακό συνέδριο στα Καλάβρυτα.

Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου – Το 1ο Συνέδριο για την Ανάπτυξη στα Καλάβρυτα στέφθηκε με επιτυχία.

Το συνέδριο έδωσε βήμα για τη συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στις αυτοδιοικητικές αρχές , την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τους βουλευτές του νομού με επιστήμονες και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Τα Καλάβρυτα αναδεικνύονται σε σημαντικό κέντρο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά και μοχλός πολλαπλής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Η κυβέρνηση, έχει αντιληφθεί τη σημασία της πόλης.

Τα 20 εκατ ευρώ που διατίθενται στο Χ.Κ.Κ για την αναβάθμιση του, αλλά και τα σχεδόν 300.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών για το δήμο για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης, αποδεικνύουν όχι μόνο το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την περιοχή αλλά και το πώς εννοεί τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε μια περίοδο κρίσης η κυβέρνηση, σεβόμενη τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, τα διαθέτει για το κοινό συμφέρον. Η μη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, η πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής επιτρέπουν πλέον στο κράτος να σχεδιάσει το μέλλον της χώρας με δίκαιο τρόπο. Τα Καλάβρυτα αποτελούν το παράδειγμα.

Για όλους και όλες εμάς το στοίχημα είναι να γίνουν τα έργα και να συμβάλλουμε ώστε να γίνουν περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή