Σπύρος Θεοχάρης: Ανοικτή επιστολή στο Δήμαρχο Καλαβρύτων για το θέμα της “ΣΤΥΓΑΣ”

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων

τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Καλαβρύτων

Κύριοι,

Επειδή η αχρήστευση του αναβατήρα ΣΤΥΓΑ για το υπόλοιπο της φετινής χειμερινής περιόδου είναι από μόνο του ένα πολύ σοβαρό συμβάν, με μεγάλες επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής μας, που ήδη είναι ορατές !

Επειδή η ΣΤΥΓΑ είναι ο πιο πολύτιμος από τους αναβατήρες, η κορωνίδα του Χιονοδρομικού μας, ο αναβατήρας που δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα και  χωρίς αυτή το ΧΚΚ γίνεται μικρότερο κατά το 1/3 και «πέφτει κατηγορία»!

Επειδή η απώλεια της ΣΤΥΓΑΣ θα έχει σημαντικό κόστος για το Χιονοδρομικό, για ολόκληρο τον τουριστικό κλάδο της περιοχής και το κέντρο  δε θα μπορέσει να αντέξει οικονομικά την απουσία της για δεύτερη σεζόν !

Πριν μεταξύ των χιονοδρόμων αρχίσει να παγιώνεται η εικόνα ενός χιονοδρομικού δεύτερης κατηγορίας με απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες για την μελλοντική οικονομική  βιωσιμότητα ολόκληρου του τουριστικού κλάδου της περιοχής !

Σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με μοναδικό θέμα : «Εκτίμηση της κατάστασης και ανάληψη δεσμεύσεων για την αποκατάσταση της γραμμής της ΣΤΥΓΑΣ και την επαναφορά του Χιονοδρομικού σε πλήρη  λειτουργική κατάσταση πριν την έναρξη της σεζόν 2019-20120».

 

              ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή