Στην Κάτω Αχαΐα οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για φιλικό αγώνα με καλό σκοπό

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, θα προβεί στη διοργάνωση φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και των Παλαίμαχων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ο αγώνας θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Κ.Αχαΐα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κ.Αχαΐας, ο οποίος κατεδαφίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008.

Άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να δρομολογήσει λύσεις, καθώς οι στόχοι της με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είναι κοινοί, με επικρατούσα και κύρια επιθυμία την αποκατάσταση του Ιερού Ναού προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για τον απρόσκοπτο εκκλησιασμό των δημοτών χωρίς το φόβο της έλλειψης χώρου.

http://tempo24.news

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή