Στην πρόκληση της Μοντέρνας Γεωργίας ο Παναγιώτης Χαμακιώτης

Σε μια εκδήλωση με ζωηρό πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα, εξελίχθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Χαμακιώτη με τίτλο «The Challenges of Modern Agiculture», στο περιθώριο των εκδηλώσεων της Agrotica, το βράδυ του περασμένου Σάββατου, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Το βιβλίο προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες τεχνολογικής εξέλιξης στον τομέα των λιπασμάτων και διάρθρωσης που παρατηρείται σήμερα στις διεθνείς αγορές αγροτικών προϊόντων.
Το βιβλίο προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες τεχνολογικής εξέλιξης στον τομέα των λιπασμάτων και διάρθρωσης που παρατηρείται σήμερα στις διεθνείς αγορές αγροτικών προϊόντων.

Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής στην Compo Expert, o επιδέξιος Έλληνας Manager αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία του από τη συγκεκριμένη θέση και επιχειρεί, μέσα από το βιβλίο του, με ενδιαφέρουσα περιγραφή των συνθηκών παραγωγής και ευκαιριών ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην ευρύτερη περιοχή, γύρω από τη λεκάνη της Μεσογείου.

Προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες τόσο της τεχνολογικής εξέλιξης, ειδικά στον τομέα των λιπασμάτων, όσο και της διάρθρωσης που παρατηρείται σήμερα στις διεθνείς αγορές αγροτικών προϊόντων, ο Παναγιώτης Χαμακιώτης, μέσα από έναν επεξεργασμένο και ευκολόπεπτο υλικό, δίνει στον αναγνώστη τα απαραίτητα ερεθίσματα να μάθει, να σκεφθεί και να πράξει.

Παράλληλα με όλα αυτά, το βιβλίο έδωσε αφορμή για μια ζεστή συνάντηση φίλων και συνεργατών του συγγραφέα, καθώς και ευρύτερα ανθρώπων της αγροτικής παραγωγής και του κοινωνικού γίγνεσθαι, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη διαδρομή, την προσφορά και το συγγραφικό έργο του Παναγιώτη Χαμακιώτη, καταθέτοντας παράλληλα την εμπειρία τους σε κρίσιμα αγροτικά θέματα.

Από έδρας μίλησαν για το βιβλίο, ο Thomas H. Ahrens, CEO του Compo Expert Group, Σταύρος Θεοδωράκης, Επικεφαλής του Κινήματος «Το Ποτάμι», Παναγιώτης Γαυράς, υπεύθυνος στρατηγικής στην Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Ευξείνου Πόντου, ο Ευάγγελος Βέργος, Πρύτανης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και ο δικός μας Γιάννης Πανάγος, Εκδότης και Διευθυντής της Agrenda.

Ενορχηστρωτής και συντονιστής της συζήτησης ο έμπειρος τεχνοκράτης σε θέματα της αγροτικής παραγωγής και Εκτελεστικός Διευθυντής της DKG Group, Χρήστος Κατσάνος.

Αναλυτική παρουσίαση με όλα τα παραλειπόμενα της όμορφης βραδιάς στην Agrenda που θα κυκλοφορήσει το επόμενο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.   

www.agronews.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή