Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καλαβρύτων στους Καλαβρυτινούς Ραλλίστες

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καλαβρύτων στους Καλαβρυτινούς Ραλλίστες Αθανασόπουλο Παναγιώτη και Ανδριόπουλο Ανδρέα και Καρούζο Γιώργο και Μπράβο Γιώργο.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, μετά τον τερματισμό του 41ου Ράλλυ «ΑΧΑΙΟΣ» και τις νίκες που επέφεραν τα πληρώματα με Καλαβρυτινούς οδηγούς, δήλωσε: «Συγχαίρω τον Παναγιώτη (Τάκη) Αθανασόπουλο και το συνοδηγό του Ανδρέα Ανδριόπουλο, για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στην κατηγορία C6 του 41ου Ράλλυ «ΑΧΑΙΟΣ», καθώς και το Γιώργο Καρούζο και το συνοδηγό του Γιώργο Μπράβο, για την 4η θέση στην κατηγορία C4. Τους εύχομαι, από καρδιάς, να έχουν υγεία και δύναμη και να φέρνουν, πάντα, νίκες και επιτυχίες, στα Ράλλυ που συμμετέχουν και να προβάλλουν τα Καλάβρυτα και τα χωριά τους, από τα οποία κατάγονται, στις καθιερωμένες και διάσημες, αυτές, αγωνιστικές, διοργανώσεις αγώνων αυτοκίνητου.
Με το δικό σας αγώνα, τα Καλάβρυτα δίνουν το παρόν και φέρνουν νίκες και στα Ράλλυ. Σας ευχαριστούμε».

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή